Menu

Polední menu

POLEDNÍ MENU OD 11:00 DO 14:00 HOD. ZA 95,- Kč

23.10.2017 – 27.10.2017

PONDĚLÍ  l  Mediterranean Day / Středomořský den
Polévka: Kuřecí vývar se zeleninkou a kapáním *1,3,7,9

a) „Linguine bolognese“ těstoviny přelité boloňskou omáčkou a sypané sýrem  *1,3,7,9    95,- Kč
 b) „Maiale con porcini“ pečená vepřová kotletka na hříbkové omáčce
s basmati rýží  *1  99,- Kč

ÚTERÝ  l  Czech Day
Polévka: Jihočeská kulajda *1,3,7

a) Smažený holandský řízek s bramborovou kaší   *1,3,7  95,- Kč
b) Vepřové výpečky na dušeném špenátě s bramborovým knedlíkem
*1,3,7 99,- Kč

STŘEDA  l  Burger Day
Polévka: Čočková s párkem  *1
a) „Burger de la casa chicken" 100% mleté kuřecí maso /chedar, slanina, salát, okurek, rajče, česneková majonéza/ hranolky *1,3,7   95,- Kč
b) Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem s pečenými bramborami
a tatarskou omáčkou  *1,3,7   99,- Kč

ČTVRTEK  l  Buffalo Day
Polévka: Dýňový krém  *1,7
a) „Wrap chicken strips" pšeničná tortila plněná smaženými kuřecími kousky, salátkem a BBQ omáčkou *1,3,7  95,- Kč
b) Grilovaná vepřová kotletka s bylinkovým máslem, hranolkami
a zelným salátkem s okurkou *7   99,- Kč

  PÁTEK  l  Fish Day
Polévka: Gulášová *1,3,7

a) „Gnocchi salmone" bramborové noky se smetanovou omáčkou s uzeným lososem a čerstvým koprem *1,3,4,7  129,- Kč
b) Pečené kuřecí stehno na másle s kuřecí játrou, hříbky a těstovinami
*1,3,7   99,- Kč


CELOTÝDENNÍ MENU:    
c) Trhaný salát se šunkou, sýrem, vejcem a jogurtovým dresingem  
*1,3,7    99,- Kč

Nabídka k menu: citronáda nebo kohoutková voda 0,3l za 15,- Kč
*Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy

Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz

Hotel & Steak House HACIENDA La Bodega v Frýdku Místku hodnocení