Menu

Polední menu

POLEDNÍ MENU OD 11:00 DO 14:00 HOD. CENA OD 99,- Kč

19.2.2018 – 23.2.2018

PONDĚLÍ  l  Mediterranean Day / Středomořský den
Polévka: 
Frankfurtská s párkem *1,3,7

a) „Penne  con funghi“ těstoviny penne smetanovou žampiónovou omáčkou  *1,3,7   99,-   
b) Grilovaná vepřová kotletka s bylinkovým máslem a hranolkami
 *7    109,-

ÚTERÝ  l  Czech Day
Polévka: Kuřecí vývar s těstovinou a zeleninkou *1,3,7,9

a) Kuřecí játra na slanince s majoránkou,  basmati rýže  *1   99,-
b) Segedínský vepřový guláš s houskovým knedlíkem *1,3,7 109,-

STŘEDA  l  Burger Day  
Polévka: Hrášková s dušenou šunkou   *1,7

a) „Burger de la casa camembert“ smažený camembert /brusinková majonéza, salát, rajče, mrkev/ hranolky *1,3,7     109,-                      
b) Kuřecí špízky prokládané s klobásou chorizo a žampióny, hranolky
a tatarská omáčka   109,-

 ČTVRTEK  l  Buffalo Day
Polévka: Mexická s těstovinou  *1,3,7

a) Grilované kuřecí křídla v BBQ omáčce s hranolkami a coleslaw salátkem
 *3,7,9   99,-
b) Pečené masové kuličky v rajčatové omáčce s basmati rýži
*1  109,-

 PÁTEK  l  Fish Day

Polévka:  Květáková s bramborem  *1,7

a) Sushi salomone /2x sushi s lososem, 3x maki s lososem, 3x maki s cuketou,
2x sashimi z lososa/ nakládaný zázvor, ředkev  *4   135,-
b) Pečené kuřecí stehno na másle s bramborovou kaší a zelným salátkem  *1,7  109,-

CELOTÝDENNÍ MENU:
c) Trhaný salát s čerstvou zeleninkou a grilovaným kuřecím masem přelitý italským dresingem doplněný parmesánem *7    109,-

 d) 150g FILÍROVANÝ HOVĚZÍ HANGER STEAK Z FRANCIE NA RESTOVANÉ ZELENINĚ S OPÉKANÝM BRAMBOREM 165,-

 

Nabídka k menu: citronáda nebo kohoutková voda 0,3l za 15,- Kč
*Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy

Naše polední menu naleznete také na: www.menicka.cz

Hotel & Steak House HACIENDA La Bodega v Frýdku Místku hodnocení